ZAVRŠNI RADOVI

GIPSARSKI RADOVI

Materijal, pogodan za završne radove u enterijeru, nije štetan po čoveka i njegovu okolinu i dobija sve veću primenu u građevinarstvu.

SAZNAJ VIŠE
MOLERSKI RADOVI

Molersko-farbarski radovi su važan segment u uređenju prostora. Bojom oplemenjujemo i oživljavamo prostor, dajemo mu sopstvenu notu.

SAZNAJ VIŠE
FASADERSKI RADOVI

Postavljanje fasade spada u finalnu obradu spoljnih zidova. Fasada se radi u dva sloja. Ulaganjem novca u kvalitetnu fasadu vrlo brzo ćete uvideti koliko se energije štedi.

SAZNAJ VIŠE
LIMARSKI RADOVI

Dotrajala limarija može da bude veoma veliki problem koji može da naruši kvalitet drugih radova, delova krova ili same unutrašnjosti objekta. Svi radovi se izvode kvalitetno i brzo po Vašim zahtevima.

SAZNAJ VIŠE
IZOLATERSKI RADOVI

Osnovni razlozi izvođenja izolaterskih radova su sprečavanje odvođenja toplote u spoljnu sredinu ili sprečavanje grejanja unutrašnjih površina u toku leta. Radimo hidroizolaciju, termoizolaciju i zvučnu izolaciju.

SAZNAJ VIŠE
PODOPOLAGAČKI RADOVI

Izbor podnog pokrivača zavisi od namene prostorije, njene upotrebe i održavanja kao i od konstuktorovog sklopa celog objekta.

SAZNAJ VIŠE
KERAMIČKI RADOVI

Keramika se pokazala kao materijal koji je izuzetno otporan na habanje, lako se održava i veoma je dugotrajan.

SAZNAJ VIŠE
OPREMANJE ENTERIJERA

Stvaramo karakterom i atmosferom, komforonom prostoru koji poslovnim ljudima pruža čitav niz pogodnosti da maksimalno uživaju u personalizovanom i estetizovanom enterijeru.

SAZNAJ VIŠE
ELEKTROINSTALATERSKI RADOVI

Nudimo kvalitetnu uslugu postavljanja kompletne električne instalacije.Ugradnja električne instalacije spada u važne delove gradnje.

SAZNAJ VIŠE